Livslinjenlena´s Naturliga Hudvård

Ansikte

Slät och fräsch, 45 min
En djuprengörande och uppstramande behandling. Rengöring, peeling, ansiktsmassage och vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm. Pris: 650 kr.

Sköna Lyx för ansikte och rygg, 60 min
Vi börjar med en skön avslappnande rygg- och nackmassage. Vi fortsätter sedan med  rengöring, peeling, ansiktsmassage och vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.
Pris 750 kr.
 

Produkter

Till ansiktsbehandlingarna använder jag Rosenseriens produkter.
Rosenserien är en svenskproducerad ekologisk hudvårdsserie. Nästan hälften av produkterna är Svanenmärkta. Rosenseriens produkter finns för både ansikte och kropp och innehåller vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Basen i produkterna är rosenolja, aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Produkterna innehåller inget tillsatt vatten, alkohol, mineraloljor eller syntetiska ämnen.

Rosenseriens vitaminmask med aloe vera
Snabbt återuppbyggande och lugnande vitaminmask. Tillför näring och vitaminer, samt bygger upp och återställer hudens naturliga vitalitet. Effektiv fuktgivare. Förstärkt med ytterligare vitaminer. Perfekt till en trött, känslig eller irriterad hud.
 


Till massagebehandlingarna använder jag massageoljan Sesam och Lavendel från LivslinjenLenas eget märke YourLines.
 
YourLines massageolja Sesam och Lavendel
Denna olja är muskelavslappnande och välgörande för trötta och spända muskler. Konsistensen känns behaglig och oljan är lätt att applicera på huden. En varm och mjuk känsla upplevs efter massagen.

Anmäl dig via formuläret så ringer jag upp dig