Hudvård och massage

Jag som ger spa- och massagebehandlingar samt hudvård heter Yasmine och är utbildad Spa- och Hudvårdsterapeut vid Vindelns folkhöskola.

Jag håller till på Carlshem i Umeå, vid förfrågan även i vännäs.

Du är välkommen att höra av dig på Salong Setareh för mer info och bokning.

Kontakt telefon: 073 263 19 42

 

Behandlingsmeny

Mjukgörande Fotbehandling, 40 minuter 350 kr

Frans och Brynfärgning, 30-40 minuter 350 kr

Lätt Aromamassage, 45 minuter  450 kr

Klassisk Rygg och Nackmassage, 45 minuter 450 kr

Livgivande Kroppspeeling, 45 minuter 550 kr

Uppfriskande Ansiktsbehandling 60 minuter 550 kr

Helkroppsmassage 60 minuter, 550 kr

Ansiktsbehandling med Frans och Brynfärgning 90 minuter 850 kr


Om behandlingarna

Mjukgörande Fotbehandling 

En behandling där fötterna hamnar i fokus. Först i ett fotbad för att sedan peelas, filas och en fotmassage med fotkräm. Sist lack om så önskas. 

Frans och Brynfärgning
Vid frans och brynfärg färgar jag bryn och fransar till önskad färgnyans efter smak och tycke, samt plockar ögonbrynen för en upplyftande och naturlig fin look. Färgen varar kring 4 veckor. 

Lätt Aromamassage 
Är en massage med lätt beröring på rygg, mage, dekolletage och skalpmassage. Avslappnande och med antingen en rogivande eller uppiggande eterisk oljeblandning. 

Klassisk Rygg och Nackmassage
Använder jag mig av olika tekniker inom svensk klassisk massage, för att mjuka upp och lösgöra spänningar i rygg och nacke. Avslutningsvis dekolletage och skalpmassage. 

Livgivande Kroppspeeling
Ökar blodcirkulationen och cellförnyelsen genom att skrubba bort gamla hudceller som kan behöva en extra skjuts att försvinna så att det nya förbättras och snabbare kan skapa ny frisk hud. Sedan smörjer jag in med en mjukgörande kräm från topp till tå.

Uppfriskande Ansiktsbehandling 
Ansiktet kan behöva extra ompyssling för att förbättra hudkvaliten och bevara dess naturliga skyddsbarriär. I den här behandlingen läggs mycket fukt och näring till genom mask och produkter.  Massagen påverkar hudens muskulatur och lymfsystemet mycket positivt. Genom en djuprengöring tillförs huden med  fukt genom ånga. Behandlingen innehåller många moment där de anpassas efter din huds behov. Som i grunden rengöring, peeling, ånga, massage och ansiktsmask. 

Helkroppsmassage

Använder jag mig av olika tekniker inom svensk klassisk massage, för att mjuka upp och lösgöra spänningar i rygg, nacke, ben och armar. Avslutningsvis dekolletage och skalpmassage.

Ansiktsbehandling med Frans och Brynfärgning
En kombination av frans och brynfärgning och uppfriskande ansiktbehandling.

Produkter:

Använder mig till största delen av Rosenserien. Även Lakshmi och egengjord produkt.